Utrinki iz preteklih dogodkov

Ustvarjalna delavnica za otroke in družine - "Pisana jesenska drevesa"

12.10.2017

Ker je jesen v polnem teku smo se odločili izdelati jesensko drevo pisanih barv. Oglejte si nekaj utrinkov.

Delavnica - "Priprava zdravih napitkov"

11.10.2017

Smoothie za zajtrk ali malico, smoothie za vitkejšo postavo ali za več energije... Okusni sveže pripravljeni napitki iz mešalnika se vedno priležejo.

"Odvisnost od sladkorja! Ali resnično obstaja?" - Delavnica za zdrav življenjski slog

04.10.2017

Včeraj smo v prostorih Centra za družine Harmonija izvedli zanimivo delavnico z naslovom "Odvisnost od sladkorja! Ali resnično obstaja?" Da vzpostavimo zdrav odnos do sladkorja, moramo najprej razumeti, zakaj pravzaprav posegamo po sladkih stvareh. Zelo pomembno je, da si vzamemo čas in poskušamo ugotoviti, zakaj nam tako zelo prija sladko.

ZAKLJUČEK PIKINEGA FESTIVALA

25.09.2017

V soboto, 23.9.2017 se je zaključil Pikin festival. Oglejte si nekaj utrinkov kako živahno in sončno je bilo dogajanje. V metanju na koš so se pomerili navdušeni košarkarji, prav tako pa so obiskovalci z veseljem zavrteli tudi hula hop obroč. #telovadba #dobravoljajenajbolja

Udeležba na seminarju »Izobraževanje in usposabljanje za trenerje socialne aktivacije«

20.09.2017

Včeraj, dne 19.9.2017, smo se udeležili seminarja »Izobraževanje in usposabljanje za trenerje socialne aktivacije«.

Delavnica za spodbujanje zdravega življenjskega sloga - Pomen gibanja za otroke

20.09.2017

V sredo, 20.9.2017 smo v prostorih Centra za družine Harmonija izvedli delavnico, na kateri smo govorili o pomenu gibanja za otroke, kaj vse vpliva na gibanje otrok, ali obstajajo razlike med spoloma, ter kako pri otroku razviti notranjo motivacijo za športno udejstvovanje.

PIKIN FESTIVAL OBISKALA TUDI MINISTRICA ANJA KOPAČ MRAK

18.09.2017

Na Piki so nas z obiskom razveselili ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Anja Kopač Mrak, generalni direktor Direktorata za družino mag. Andrej Del Fabro in župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič ter ostali obiskovalci, ki so v košarkaškem duhu metali na koš.

28. PIKIN FESTIVAL

18.09.2017

Na 28. Pikinem festivalu se je pričelo veselo dogajanje. Center za družine HARMONIJA je v sodelovanju z Ministrstvom za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, MO Velenje in Večgeneracijskim centrom Planet Generacij za vas pripravil zanimive aktivnosti.

Podpis pogodbe »Razvoj in izvajanje dolgih programov socialne aktivacije ter opolnomočenje oseb za lažji vstop na trg dela«

31.08.2017

Včeraj, 30. avgusta 2017, smo podpisali pogodbo »Razvoj in izvajanje dolgih programov socialne aktivacije ter opolnomočenje oseb za lažji vstop na trg dela«, s katerim bomo omogočali aktivacijo najranljivejših skupin na trgu dela.

Počitniška druženja v avgustu

29.08.2017

V Centru za družine Harmonija zadnje dneve počitnic preživljamo razigrano, zabavno in v gibanju, malce pa mislimo tudi na šolo, možgane smo zaposlili z različnimi miselnimi igrami.