Utrinki iz preteklih dogodkov

Kreativna delavnica v sklopu programa Socialne aktivacije

29.05.2020

Vzeti si čas za kreativnost pomeni, dati prostor in priložnost, da se izrazijo besede, čustva, misli, želje in hrepenenja. Z našimi udeleženci smo ustvarjali, se skozi ideje povezovali in nastali so čudoviti izdelki.

Izvajanje delovnih aktivnosti v programu Socialne aktivacije

27.05.2020

Pomemben del projekta Socialne aktivacije »AS – Aktiviraj Se!« so delovne aktivnosti. Delovne aktivnosti predstavljajo potencialno enostaven vstop v delovno okolje, ki udeležencem omogoča učenje skozi delo ter jim nudi, da pridobijo realen odnos do svoje produktivnosti, učinkovitosti in kariernih ambicij.

Nadaljevanje programa Socialna Aktivacija Velenje

25.05.2020

Z velikim veseljem sporočamo, da nadaljujemo z izvajanjem aktivnosti v okviru programa Socialne aktivacije Velenje! Z udeleženci bomo nadaljevali tekoče vsebine programa ter se ob tem zavedali pomena naših vrednot, ko medosebni odnosi, kot vrednota prihajajo v ospredje.

Umetnost sprejemanja in dajanja

21.05.2020

Včeraj smo izvedli Zoom delavnico z naslovom "Umetnost sprejemanja in dajanja". Ugotovili smo, da skozi izražanje medsebojne ljubezni vedno dajemo in hkrati sprejemamo. Takrat teče energija dajanja in sprejemanja v obliki osmice. Starši v brezpogojni ljubezni skrbijo za rast in razvoj otroka in ne pričakujejo ničesar v zameno. Kaj pa vi? Ste kdaj poslušali starše reči: "Nič nisi hvaležen za vse kar ti dajem" ali pa "Dokler boš pod mojo streho boš delal tako kot jaz rečem".

4. Zoom računalniška delavnica

12.05.2020

V 4. Zoom računalniški delavnici so uporabniki spoznavali, najpogostejše napake v programu 1ka ter pregled in branje analize. Kako super bo, ko bodo naši uporabniki obvladali izdelavo anketnega vprašalnika.

5. Zoom računalniška delavnica

11.05.2020

V 5. Zoom računalniški delavnici so uporabniki spoznavali, kako narediti vabilo oblikovano na malo drugačen (unikaten) način.

Usposabljanje: digitalno komuniciranje in marketing (II)

07.05.2020

Organizacije vključene v usposabljanje predstavile osnutke kampanj.

Usposabljanje: digitalno komuniciranje in marketing

23.04.2020

Regionalno stičišče nevladnih organizacij Savinjske regije Novus, katerega program izvajata Društvo Novus in Mladinski center Dravinjske doline, je izvedlo spletno usposabljanje na temo digitalnega komuniciranja in marketinga.

Projekt SPIN in sodelovanje z ZRSZ Območno službo Celje

16.04.2020

V okviru aktivnosti projekta SPIN-KRVS uspešno sodelujemo s centralno službo ZRSZ ter območnimi službami v vzhodni kohezijski regiji, med njimi tudi z Območno službo Celje. Od julija 2019 do marca 2020 smo v Kariernem središču Celje izvedli 15 informativnih delavnic, 10 motivacijskih delavnic in več kot 80 individualnih svetovanj.

3. Zoom računalniška delavnica - 1ka

16.04.2020

V 3. Zoom računalniški delavnici so uporabniki radovedno spoznavali uporabo spletnega vprašalnika 1ka. Kako super bo, ko bodo naši uporabniki na hiter način prišli do analize. Veselimo se prihodnjih srečanj. Program financira Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Mestna občina Velenje in Občina Šmartno ob Paki.