Obvestila za odrasle

Strateško partnerstvo Mreža - Nevladniško komuniciranje

22.01.2021

Strateško partnerstvo Mreža obravnava izziv socialne izključenosti različnih ranljivih skupin prebivalstva zato je tematika komuniciranja z ranljivimi ciljnimi skupinami ključna. CNVOS za te namene organizira spletno delavnico »Nevladniško komuniciranje: kako z mediji komunicirati o ranljivih skupinah?«. Delavnice se bo udeležilo tudi strateško partnerstvo.

Območna Obrtno-podjetniška zbornica Velenje o prednostih sodelovanja v programu socialne aktivacije

21.01.2021

Udeleženci programa socialne aktivacije se redno vključujejo v delovne aktivnosti pri različnih delodajalcih. Tako si pridobijo delovne izkušnje, s svojim delom in osebnostjo pa tudi sooblikujejo klimo v podjetju. Prisluhnite prispevku Maše Ipavic iz Območne obrtno-podjetniške zbornice Velenje, v katerem opiše izkušnjo sodelovanja v programu socialne aktivacije iz vidika delodajalca.

Za NVO_Regionalno stičišče NOVUS - Promocija

19.01.2021

Kako do uspešne promocije NVO?

"VšečKAM in GREM - Karierni center za mlade" Enota Velenje

05.01.2021

Vprašanje, ki si ga starši mladostnikov pogosto zastavljajo je "Kako pomagati mladostniku pri izbiri šole in poklica?"... Enoznačnega odgovora zagotovo ni, je pa predavanje/delavnica, na kateri iščemo odgovore, delimo z vami izkušnje, mnenja in načine, kako podpirati mladostnika pri pomembnih kariernih odločitvah in izbiri poklica. Tokrat v sodelovanju z ga. Marušo Goršak. Starši, lepo vabljeni k deljenju izkušenj in vprašanj. V Enoti Velenje smo že v polni KARIERNI PRIPRAVLJENOSTI ...

Pogovorna delavnica - Odvisnost v družini

16.12.2020

Vljudno vabljeni na pogovorno delavnico "Odvisnost v družini", ki bo v sredo, 16. 12. 2020 ob 11. uri. Delavnica bo potekala v računalniški aplikaciji ZOOM.

Za NVO_Regionalno stičišče NOVUS - Informiranje

08.12.2020

Zagotovite si dobro informiranost!

Trening starševstva - Starši in stres

03.12.2020

Mnogokrat se v življenju kot starši soočamo s stresom. Kos moramo biti številnim nepričakovanim izzivom. Službenih obveznosti in vsakodnevnih gospodinjskih opravil je veliko in ob koncu dneva smo že precej utrujeni.

Za NVO_Mreža regionalnih stičišč nevladnih organiozacij

24.11.2020

Regionalno stičišče NOVUS je eno izmed 12 regionalnih stičišč, ki delujejo po Sloveniji in so podpora nevladnim organizacijam.

Pogovorna delavnica - Družinski praznični duh

20.11.2020

Prazniki so čas, ki nas obišče praznični duh. Kdo je ta duh? Ali ga lahko vidimo? Ali se ga lahko dotaknemo? Kaj nam prazniki prinašajo? Kako doživljamo tega duha?