Obvestila za odrasle

Zdrav življenjski slog "Kako hormonsko neravnovesje vpliva na nas?"

30.05.2018

Dandanes se v življenju velikokrat srečujemo s stresnimi situacijami, za izgovor pa si pogosto izberemo hormone. Vabljeni na brezplačno predavanje, kjer boste spoznali, kako pride do hormonskega neravnovesja in kako ga najhitreje odpravimo.

Trening starševstva "Kako lahko otroke obvladamo v javnosti?"

29.05.2018

Otroci so naše največje bogastvo, toda včasih si moramo priznati, da lahko postanejo pravi »vražički« in to ravno takrat, ko to ni potrebno. Kako reagirati? Kako na javnem mestu obvladati otroka, ki vpije in joka? Pomembno je, da starši ne popuščajo in ne odstopajo od svojih pravil ter včasih ignorirajo izbruh, ker s tem dosežejo, da se ta ne ponavlja tako pogosto.

Pogovorna delavnica "Krmarjenje med partnerstvom in starševstvom"

24.05.2018

Biti dober partner in hkrati dober starš. Kako uskladiti čas za partnerja s časom za otroka? Dati otroka v ospredje in prositi partnerja, da malo počaka? Kdaj si vzeti čas samo za partnerja, če pa nam otroci in ostale obveznosti vzamejo vso energijo?

Zdrav življenjski slog "Reiki kot oblika energetskega zdravljenja"

23.05.2018

Reiki je najenostavnejša metoda naravnega zdravljenja, kar jih poznamo. Vsebuje starodavno človeško izkušnjo in znanje o pretoku življenjske energije. Med tretmajem občutimo notranje ravnovesje in blaženost.

Neformalno druženje "Turnir v namiznem hokeju"

22.05.2018

Velikokrat na turnirjih v namiznem hokeju spremljamo zanimive dvoboje med igralci. Bi tudi vi radi prišli preizkusit svojo srečo? Vabljeni, da se nam pridružite na brezplačnem turnirju v namiznem hokeju.

Neformalno druženje "BrainBox"

21.05.2018

S pomočjo družabne igre »Brainbox« se bomo preizkušali, koliko si lahko zapomnimo v 10 sekundah. Z igro se zabavamo, krepimo svoj spomin ter se tudi veliko novega naučimo o različnih predmetih.

Neformalno druženje "Risanje in barvanje mandal"

18.05.2018

Ustvarjalna delavnica ponuja razvijanje kreativnih sposobnosti. Na naših ustvarjalnih delavnicah si lahko izmenjujete ideje in znanja z drugimi uporabniki. Tematika delavnice bo vezana na dogajanje v Tednu vseživljenjskega učenja. Risali in barvali bomo mandale.

Trening starševstva "Zakaj nas otroci ne slišijo?"

17.05.2018

Mnogo staršev se sooča z neposlušnostjo pri otrocih. Pojavlja se lahko pri povsem običajnih dnevnih opravilih, kot je odhod v vrtec, odhod v posteljo ali pospravljanje igrač ... Zakaj se pojavlja? Kaj lahko storimo, da nas bodo otroci »slišali«?

Pogovorna delavnica "Postavimo otrokom meje"

15.05.2018

Zakaj so potrebne jasno začrtane meje? Kaj se zgodi, če v družini otroci nimajo jasno določenih meja? Starši smo največji zgled, zato se moramo tudi mi pravil, ki jih postavimo, držati.

Neformalno druženje "Ustvarjalna delavnica"

11.05.2018

Ustvarjalna delavnica ponuja razvijanje kreativnih sposobnosti. Na naših ustvarjalnih delavnicah si lahko izmenjujete ideje in znanja z drugimi uporabniki. Teme ustvarjalnih delavnic prilagajamo letnemu času.