Obvestila za odrasle

Trening starševstva - Čustvena inteligenca v vzgoji

22.03.2018

Čustvena inteligenca (EQ) je za srečnejše življenje bolj pomembna od visokega IQ-ja, saj vključuje sposobnost obvladovanja sebe in svojih odnosov za boljše življenje in boljše odnose. Sreče človeku navadno ne prinese višji intelekt (IQ), pač pa višji EQ. Kako prepoznati svojo stopnjo čustvene inteligence in kako jo razviti? To bomo skušali na treningu skupaj ugotoviti. Vabljeni!

Alergija na mleko

21.03.2018

Alergija na mleko je ena izmed najpogostejših alergij, s katero se srečujejo že dojenčki. Na brezplačni delavnici bomo spoznali simptome alergije, kako nadomestiti mleko in mlečne izdelke ter zakaj je pomembno, da poiščemo druge vire kalcija.

Računalniška delavnica za starejše

19.03.2018

V računalniški delavnici za starejše bomo spoznali koristi uporabe računalnika. Pridite in pokazali vam bomo, kako preprosto je uporabiti e-pošto, izdelati predstavitev ali dokument, si urediti profil na spletnih omrežjih ali narediti fotoalbum ....

Neformalno druženje "Turnir v ročnem nogometu"

16.03.2018

Ročni nogomet razveseljuje staro in mlado in tudi pri nas nekaj časa namenimo tej sprostitveni zabavi.

Zdrav življenjski slog "Kaj imajo skupnega migrena, bolečine v želodcu in ščitnica?"

16.03.2018

Le kaj je tisto, kar imajo skupnega migrena, bolečine v želodcu in ščitnica? Kje je povezava in zakaj? Odgovore na vprašanja boste izvedeli na brezplačni delavnici za zdrav življenjski slog.

Predavanje "Vzgojiti srečnega otroka"

15.03.2018

Poleg zdravega otroka si želimo, da vzgojimo tudi srečnega otroka. Ima na ta odnos vpliv naša mladost? Kaj si še želimo za svojega otroka? Na predavanju boste lahko izvedeli, kaj morate starši storiti ali upoštevati, da bo vaš otrok srečen.

Zdrav življenjski slog "Skupinska meditacija"

14.03.2018

Vabljeni na brezplačno skupinsko meditacijo, kjer boste lahko spoznali in doživeli, kakšne blagodejne učinke ima meditacija na naše telo in duha.

Trening starševstva "Neposlušnost otrok"

13.03.2018

Mnogo staršev se sooča z neposlušnostjo pri otrocih. Pojavlja se lahko pri povsem običajnih dnevnih opravilih, kot je odhod v vrtec, odhod v posteljo ali pospravljanje igrač ... Zakaj se pojavlja? Kaj lahko storimo, da bodo nas otroci »slišali«? O tem bomo govorili na treningu starševstva.

Neformalno druženje "Activity"

12.03.2018

Družabna igra Activity je kombinacija treh iger, ki pri igralcih spodbujajo kreativnost. Igralec mora pojme, ki jih razbere iz kart, predstaviti z risanjem, razlago ali pantomimo.

Neformalno druženje "Kartanje"

09.03.2018

Radi kartate? Vljudno vabljeni, da se nam pridružite ob igranju s kartami.