Obvestila za starejše

Test iz Excela

15.05.2020

V okviru dneva odprtih vrat bomo za vas izvedli računalniško delavnico v kateri se boste lahko preizkusili, kako dobro poznate Excel. Za vas bomo pripravili Test in vam pri reševanju tudi pomagali, če boste pomoč potrebovali. Vljudno vabljeni, da se nam pridružite in preverite svoje znanje.

Test iz Worda

15.05.2020

V okviru dneva odprtih vrat bomo za vas izvedli računalniško delavnico v kateri se boste lahko preizkusili, kako dobro poznate Word. Za vas bomo pripravili Test in vam pri reševanju tudi pomagali, če boste pomoč potrebovali. Vljudno vabljeni, da se nam pridružite in preverite svoje znanje.

Uporabna znanja ob zaključku leta: e-voščilnice

11.12.2018

Na Centru za družine Harmonija smo se v prijetnem in prazničnem vzdušju v sklopu neformalnega druženja družili z zvestimi udeleženci iz Zdravstvenega doma Velenje na računalniški delavnici.

Neformalno druženje "Računalništvo za starejše"

17.09.2018

V okviru neformalnega druženja Centra za družine Harmonija ob ponedeljkih organiziramo računalniške delavnice za starejše, kjer spoznavamo praktične prednosti in koristi uporabe računalnika.

Neformalno druženje "Računalništvo za starejše"

14.05.2018

V okviru Tedna vseživljenjskega učenja bomo v ponedeljek, 14. 5. 2018, na Centru za družine Harmonija pripravili računalništvo za starejše. Naučili se bomo oblikovanja besedila v Wordu.

Računalniška delavnica za starejše

15.03.2018

V računalniški delavnici za starejše bomo spoznali koristi uporabe računalnika. Pridite in pokazali vam bomo, kako preprosto je uporabiti e-pošto, izdelati predstavitev ali dokument, si urediti profil na spletnih omrežjih ali narediti fotoalbum ....

Neformalno druženje - Računalništvo za starejše v prenovljenih prostorih

14.11.2017

V okviru neformalnega druženja Centra za družine Harmonija ob ponedeljkih organiziramo računalniške delavnice za starejše, kjer spoznavamo praktične prednosti in koristi uporabe računalnika.

»Računalništvo za starejše«

13.11.2017

Delavnica za praktično uporabo računalništva je brezplačna in sodi v sklop neformalnega druženja.

Neformalno druženje - "Računalništvo za starejše"

18.10.2017

Informacijska tehnologija je postala skoraj nepogrešljiv pripomoček našega vsakdana, zato je zelo pomembno, da pomagamo do osnovnega računalniškega znanja tudi generaciji, ki z njo še ni imela stika.

Neformalno medgeneracijsko druženje

11.09.2017

V prostorih Centra za družine Harmonija Društva NOVUS vsak dan od 7:30 do 17:00 poteka tudi neformalno druženje vseh generacij.
  • 1
  • 2