Utrinki iz preteklih dogodkov

Moč misli

26.09.2019

Vsaka misel ima svojo frekvenco. Dobro je, da se tega zavestno zavedamo. V torek smo v okviru Centra za družine HARMONIJA, izvedli predavanje ravno v smeri razumevanja skrivnosti, kako lahko sami kreiramo svoj tok dneva kot tudi lastno prihodnost. Zgodi se nam, da ko nismo v harmoniji sami s sabo, nas na to opozorijo različni življenjski dogodki, kateri pa nam samo ponujajo možnost za preporod in vpogled vase. Naš um je mogoče zavestno usmeriti v doseganje obilja, vendar tisto pravo čutenje popolne sreče doživimo šele takrat, ko se izpolni naše hrepenenje. Takrat brez strahu privlačimo k sebi osebe in dogodke, ki samo dopolnjujejo naš vsakdan.

Seveda v našem kratkem druženju nismo zmogli podeliti vse občutke in naša medsebojna razmišljanja. Za nova spoznanja si je dobro vzeti čas in jih morda poskusiti pričeti udejanjati, ob tem pa se nam pojavijo zopet drugačna vprašanja.

Program sofinancirajo Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Mestna občina Velenje in Občina Šmartno ob Paki.

Društvo Novus